EVENIMENT
22.09.2021

Caravana ŠKODA ajunge in Craiova!

Caravana ŠKODA se apropie de Craiova! Te asteptam pe 1, 2 si 3 octombrie 2021 la Auchan Craiovita cu surprize, premii si activitati pentru toata familia.
Caravana SKODA

In cautarea unui mod de a-ti petrece weekend-ul? Ce zici de un eveniment distractiv, cu surprize si activitati si sigur pentru toata familia? Te asteptam la Caravana ŠKODA.

Ce ti-am pregatit:

  • multe modele indragite ŠKODA care asteapta sa fie admirate .... si testate;
  • informatii despre modele, oferte si campanii actuale;
  • activitati pentru cei mici, care vor avea o zona special amenajata unde pot desena si colora, face baloane de sapun etc. Primim in vizita si personaje preferate din desene animate;
  • concursuri cu premii pentru intreaga familie;


Te asiguram ca vom lua toate masurile necesare pentru prevenirea si limitarea infectiei cu COVID-19, pentru siguranta ta si a celor din jur.Image

Program Caravana ŠKODA 2021


  • Vineri, 1 octombrie - 10:00 - 17:00


  • Sambata, 2 octombrie  - 10:00 - 17:00

  • Duminica, 3 octombrie  - 10:00 - 17:00

CONCURS


Invita-ti prietenii la Caravana  ŠKODA si poti castiga premii personalizate.

Intra pe pagina de Facebook a evenimentului ”Caravana ŠKODA ajunge in Craiova!” pentru detalii.


Regulamentul concursului AICI.

Image

IMPORTANT

Din cauza situatiei create de virusul COVID-19, intregul eveniment se va desfasura conform conditiilor de siguranta indicate de catre autoritatile romane, drept pentru care apelam la intelegerea ta. Te rugam sa urmaresti indeaproape indicatiile organizatorilor, precum si regulile impuse de catre autoritati in aceasta perioada. 

De asemenea, iti facem cunoscut faptul ca pe durata evenimentului “Caravana ŠKODA”  se vor face preluari de imagine si sunet care pot fi postate pe pagina de Facebook a companiei noastre.

Participarea la eveniment a ta sau a familiei tale atrage automat prezumtia ca iti dai acordul pentru utilizarea materialelor captate de catre Autec Autotechnik.

Totusi, daca NU doresti ca imaginea sau vocea ta/copiiilor tai sa fie utilizate in astfel de scopuri, aveti dreptul sa ne solicitati acest lucru in orice moment, fie in momentul desfasurarii evenimentului, fie la sediul Autec Autotechnik Craiova sau pe e-mail-ul protectia-datelor@autec-craiova.ro

Iti multumim!


Urmareste evenimentul pe Facebook pentru a fi primul care afla detalii despre Caravana ŠKODA.  Pregatim surprize si acolo ;), asa ca apasa ”PARTICIP” aici.