1. Noutati
  2. Caravana ŠKODA revine la Pitesti!
14.09.2022
Noutati ŠKODA

Caravana ŠKODA revine la Pitesti!

Te asteptam intre 23 si 25 septembrie, in piata Vasile Milea, sa petrecem un weekend in familia ŠKODA!

Caravana SKODA

In cautarea unui mod de a-ti petrece weekendul? Ce zici de un eveniment distractiv, cu surprize si activitati pentru toata familia? Ce ti-am pregatit:


  • Test Drive cu multe modele îndrăgite ŠKODA
  • consiliere în alegerea modelului care ți se potrivește cel mai bine
  • oferte de finanțare și asigurare prin Porsche Finance Group Romania
  • activitati pentru cei mici, care vor avea o zona special amenajata unde pot desena si colora, face baloane de sapun, participa la ateliere de creatie
  • concursuri cu premii pentru intreaga familie


Te asiguram ca vom lua toate masurile necesare pentru prevenirea si limitarea infectiei cu COVID-19, pentru siguranta ta si a celor din jur.Program Caravana ŠKODA Vineri, 23 septembrie - 10:00 - 17:00


Sambata, 24 septembrie - 10:00 - 17:00


Duminica, 25 septembrie - 10:00 - 17:00

In timp ce parintii sunt in Test Drive, cei mici au o multime de activitati din care pot alege. :) Se anunta zile cu veselie ... si multe premii.

Iata ce le-am pregatit!

Image

IMPORTANT


Din cauza situatiei create de virusul COVID-19, intregul eveniment se va desfasura conform conditiilor de siguranta indicate de catre autoritatile romane, drept pentru care apelam la intelegerea ta. Te rugam sa urmaresti indeaproape indicatiile organizatorilor, precum si regulile impuse de catre autoritati in aceasta perioada. 


De asemenea, iti facem cunoscut faptul ca pe durata evenimentului “Caravana ŠKODA”  se vor face preluari de imagine si sunet care pot fi postate pe pagina de Facebook a companiei noastre.

Participarea la eveniment a ta sau a familiei tale atrage automat prezumtia ca iti dai acordul pentru utilizarea materialelor captate de catre Autec Autotechnik.

Totusi, daca NU doresti ca imaginea sau vocea ta/copiiilor tai sa fie utilizate in astfel de scopuri, aveti dreptul sa ne solicitati acest lucru in orice moment, fie in momentul desfasurarii evenimentului, fie la sediul Autec Autotechnik Pitesti sau pe e-mail-ul protectia-datelor@autecpitesti.ro

Iti multumim!

PFG

Porsche Finance Group Romania este furnizorul de servicii complete de mobilitate pentru clientii marcilor concernului Volkswagen. In aceasta calitate, ofera solutii eficiente, integrate si rapide de finantare si asigurare a autovehiculului dorit, nou sau second hand, conform conceptului "one-stop-shop": finantare prin leasing sau credit, asigurari auto si nu in ultimul rand administrarea eficienta a flotelor, totul direct in showroom.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.