1. Noutati
  2. Škoda Connect
16.02.2023
Prezentare

Škoda Connect

Conecteaza-te acum cu masina ta!

SKODA Connect

CE ANUME ESTE ŠKODA CONNECT?


Epoca digitala castiga tot mai mult teren si in cotidianul nostru, inclusiv in conexiune cu automobilele noastre. Astfel, Škoda ofera servicii online ce servesc in primul rand sigurantei dumneavoastra si va dau acces facil si confortabil la informatii online si informatii privind automobilul. Škoda Connect este compus din cele doua pachete principale: Care Connect si Infotainment Online. Care Connect include serviciile proactive, ce va ofera asistenta in caz de probleme in legatură cu automobilul dumneavoastra, dar si pentru planificarea lucrarilor de service. Tot aici este inclus si accesul de la distanta la automobil prin intermediul aplicatiei. Infotainment Online (disponibil exclusiv in combinatie cu un sistem de navigatie) include anumite functii aditionale pentru navigatie si pentru cautarea informatiilor actuale privind starea vremii, traficul, locurile de parcare si multe altele.

                                                                INFOTAINMENT ON-LINE

Serviciile din pachetul Infotainment Online va ajuta sa ajungeti mereu sigur si confortabil la destinatie. Aceste servicii sunt oferite pentru sistemele de infotainment Škoda Amundsen si Columbus. Valabilitatea serviciului poate fi prelungita in mod regulat.

Image

                                              CARE CONNECT: SERVICIILE PROACTIVE

Serviciile proactive va ajuta sa solutionati erorile sau alte probleme cu privire la starea automobilului dumneavoastra. Astfel, in cazul unui accident minor, automobilul contacteaza automat un service sau solicita ajutor. Serviciile proactive sunt compatibile cu cele mai multe sisteme de infotainment si pot fi oferite ca dotare standard sau optionala.

Image

CARE CONNECT: ACCES DE LA DISTANTA
Posibilitatea de accesare a autoturismului de la distanta este o metoda absolut noua de interconectare a autoturismului dumneavoastra cu un smartphone si de a controla astfel automobilul prin intermediul smartphone-ului sau de a-i accesa informatiile de stare. Serviciul acesta este permanent actualizat. Serviciile Care Connect sunt compatibile cu cele mai multe sisteme de infotainment.

Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.