1. Noutati
  2. ŠKODA Connect
24.05.2022

ŠKODA Connect

Fii conectat!

SKODA Connect

CE ANUME ESTE ŠKODA CONNECT?


Epoca digitala castiga tot mai mult teren si in cotidianul nostru, inclusiv in conexiune cu automobilele noastre. Astfel, ŠKODA ofera servicii online ce servesc in primul rand sigurantei dumneavoastra si va dau acces facil si confortabil la informatii online si informatii privind automobilul. ŠKODA Connect este compus din cele doua pachete principale: Care Connect si Infotainment Online. Care Connect include serviciile proactive, ce va ofera asistenta in caz de probleme in legatură cu automobilul dumneavoastra, dar si pentru planificarea lucrarilor de service. Tot aici este inclus si accesul de la distanta la automobil prin intermediul aplicatiei. Infotainment Online (disponibil exclusiv in combinatie cu un sistem de navigatie) include anumite functii aditionale pentru navigatie si pentru cautarea informatiilor actuale privind starea vremii, traficul, locurile de parcare si multe altele.

INREGISTRARE

ACTIVARE

Observatie importanta: Va rugam sa retineti ca serviciul ŠKODA Connect este disponibil pentru modelele FABIA, RAPID, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ si SUPERB. Serviciul ŠKODA Connect nu se poate adauga ulterior achizitionarii autoturismului!

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.