1. Noutati
  2. Gama ŠKODA OCTAVIA include pentru prima data si o versiune SPORTLINE
27.04.2021
STIRI DE LA SKODA

Gama ŠKODA OCTAVIA include pentru prima data si o versiune SPORTLINE

ŠKODA OCTAVIA SPORTLINE este disponibila cu motoare eficiente pe benzina sau diesel, precum si cu tehnologie hibrida plug-in sau mild-hybrid, fie cu tractiune fata sau tractiune integrala

OCTAVIA SPORTLINE

› Varianta dinamică noua, cu elemente negre la exterior si cu design sport la interior

› Gama larga de motorizari, inclusiv tehnologie hibrida

› Intre dotarile oferite se numara si controlul dinamic al sasiului DCC si numeroase sisteme de asistenta
 

Mladá Boleslav, aprilie 2021 – ŠKODA adauga si mai multe variante OCTAVIA in gama sa deja ampla a modelului OCTAVIA, oferind acum si OCTAVIA SPORTLINE, la a patra generatie a acestui bestseller. Fiind pozitionata intre linia de echipare Style si varianta sportiva OCTAVIA RS ce este situata in varful gamei, OCTAVIA SPORTLINE impresioneaza cu elemente negre de design la exterior, cu volanul sport multifunctional cu trei spite, precum si cu scaunele sport cu tetiere integrate si acoperite cu tapiterie ThermoFlux. ŠKODA OCTAVIA SPORTLINE cu caroserie de limuzina si ŠKODA OCTAVIA SPORTLINE COMBI cu caroserie break pot fi ambele comandate si cu sistemul optional de control dinamic al sasiului DCC, precum si cu o serie larga de sisteme inovatoare de asistenta. Gama ampla de motorizari include motoare diesel si pe benzina, precum si versiuni mild-hybrid si hibrid plug-in.

 

Exteriorul noii variante a modelului OCTAVIA se face remarcat prin elementele negre, familiare deja de la variantele SPORTLINE din alte gamele de modele ŠKODA. Spoilerul frontal distinctiv, rama grilei ŠKODA de la radiator si inscrisul ŠKODA de pe hayon sunt toate finisate in negru gloss. De asemenea negru gloss, difuzorul din spate creeaza accente atractive si din aceasta perspectiva. Versiunea limuzina dispune, de asemenea, de un eleron negru. In dotarea standard a versiunii OCTAVIA SPORTLINE sunt incluse jantele Pulsar de 17 inchi din aliaj usor, cu finisaj negru polisat. Optional sunt oferite si jantele Vega de 18 inchi si, exclusiv pentru SPORTLINE, jantele Taurus de 19 inchi cu finisaj negru polisat. Pe aripile din fata sunt aplicate embleme SPORTLINE.

 

Gama ampla de motorizari, cu tractiune fata sau tractiune integrala
ŠKODA OCTAVIA SPORTLINE este disponibila cu motoare eficiente pe benzina sau diesel, precum si cu tehnologie hibrida plug-in sau mild-hybrid, fie cu tractiune fata sau tractiune integrala. Plaja de puteri  generate de motoare se incadreaza intre 85 kW (115 CP) si 150 kW (204 CP). Motorul 1,5 TSI de 110 kW (150 CP) poate fi comandat optional cu transmisia automata DSG cu 7 trepte si tehnologie mild-hybrid, iar motorul 2,0 TSI de 140 kW (190 CP) dispune de tractiune integrala inclusa in echiparea standard. OCTAVIA iV SPORTLINE cu sistemul de propulsie hibrid plug-in genereaza 150 kW (204 CP), iar motoarele 2,0 TDI sunt oferite cu 85 kW / 115 CP, 110 kW / 150 CP sau 147 kW / 200 CP. Motorul diesel mijlociu poate fi echipat optional cu DSG si tractiune integrala, dotari ce sunt oferite ca echipare standard pentru motorul diesel de top. Cu sistemul optional de control dinamic al suspensiilor DCC, automobilul dobandeste un design mai atractiv si caracteristici dinamice optimizate. Sistemul permite 15 reglaje diferite, de la confortabil la sport si ajusteaza continuu caracteristicile de amortizare. Printre dotarile de siguranta optionale se numara sistemul de protectie proactiva a ocupantilor Crew Protect Assist cu functie de protectie impotriva rasturnarii, sisteme inovatoare de asistenta, precum asistentul pentru evitarea coliziunilor si asistentul pentru viraje, dar si noul airbag central intre scaunele frontale.

 

 
Interiorul: scaune sport si volan sport cu trei spite
Interiorul modelului ŠKODA OCTAVIA SPORTLINE se inspira din linia de echipare Style si include finisaje din material textil pentru panoul de instrumente, precum si decor negru Piano. Scaunele sport au tetiere integrate sunt echipate cu tapiteria ThermoFlux ce permite circularea aerului. Volanul sport multifunctional cu trei spite poarta emblema SPORTLINE, iar pe pragurile cu aplicatii decorative ale portierelor este aplicat inscrisul SPORTLINE. Totodata, noua OCTAVIA impresioneaza si cu dotari si functii Simply Clever, precum portul USB de pe oglinda retrovizoare centrala.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.