1. Noutati
  2. Noua ŠKODA FABIA: mai mare, mai sigura si mai eficienta
11.05.2021
STIRI DE LA SKODA

Noua ŠKODA FABIA: mai mare, mai sigura si mai eficienta

Cel mai spatios automobil din segmentul sau, plus portbagaj marit cu 50 l

NOUA SKODA FABIA

›   A patra generatie a popularului autoturism de talie mica este construita pentru prima data pe baza platformei modulare MQB-A0 a Grupului Volkswagen

›   Cel mai spatios automobil din segmentul sau, plus portbagaj marit cu 50 l

›   Design marcat de emotie, la care se adauga sisteme de infotainment de ultima ora si noi solutii Simply Clever

 

Mladá Boleslav, 4 mai 2021 – La 22 de ani de la lansarea in premiera a modelului ŠKODA FABIA, producatorul ceh de automobile prezinta cea de-a patra generatie a acestei compacte atat de populare. Noua editie are la baza platforma modulara MQB-A0 a Grupului Volkswagen si este cel mai spatios autoturism din segmentul sau, oferind totodata dotari pentru confort optimizate si numeroase sisteme de siguranta si asistenta avansate. Calitatile clasice foarte atractive specifice marcii, precum raportul excelent pret/valoare, functionalitatea avansata si gama larga de solutii Simply Clever se asigura ca FABIA este o adevarata ŠKODA.

 

Thomas Schäfer, CEO ŠKODA AUTO, a declarat in acest context: ”FABIA este o componenta integranta a portofoliului nostru de peste 20 de ani si intruchipeaza fara rezerve valorile esentiale ale marcii noastre. Iar noua generatie aduce acum tot ceea ce este necesar pentru a continua fara ezitare succesul modelelor predecesoare. Noua FABIA ofera mai mult spatiu decat concurentii, conectivitate impecabila, sisteme de asistenta avansate si un design foarte emotional. Pe scurt: ofera tot ceea ce va este necesar, plus ceva mai mult!”

Pentru prima data, ŠKODA FABIA este construita pe baza platformei modulare MQB-A0 a Grupului Volkswagen, ceea ce a permis un interior chiar si mai mare. Cu lungimea ce depaseste acum stacheta celor 4 metri, fiind de 4.108 mm, noua FABIA este mult mai lunga decat modelul anterior. Portbagajul avea pana acum o capacitate de 330 l, ceea ce insemna deja cel mai mare portbagaj din segment, a devenit acum si mai mare, si anume de 380 l. Fiind bazata pe platforma MQB-A0, noua FABIA ofera acum, de asemenea, numeroase sisteme de asistenta ce erau pana in prezent rezervate exclusiv modelelor din clasele superioare. In combinatie cu caroseria ce a devenit chiar si mai rezistenta, compacta ofera, de asemenea, un nivel excelent de siguranta activa si pasiva.

Design emotional, cele mai bune caracteristici aerodinamice din clasa si autonomie de peste 900 km

Noua FABIA a devenit si mai atractiva, gratie designului sau emotional si a proportiilor ce ii confera o personalitate de netrecut cu vederea. Farurile cu design taios si blocurile optice spate cu tehnologie LED moderna si cu structuri cristaline ii accentueaza alura dinamica. Interiorul cu design nou prezinta un bord simetric, cu display-ul central liber pozitionat, un panou digital de instrumente optional si bandouri decorative orizontale. La lansarea pe piata vor fi oferite liniile de echipare Active, Ambition si Style, iar mai tarziu va fi introdusa si versiunea sportiva MONTE CARLO. Cele cinci motoare pe benzina din generatia EVO actuala a Grupului Volkswagen ofera puteri intre 48 kW (65 CP) si 110 kW (150 CP), iar cu coeficientul sau aerodinamic (cd) de doar 0,28, FABIA este cel mai aerodinamic model din segmentul sau, ceea ce, impreuna cu rezervorul de combustibil de 50 de litri inseamna o autonomie de peste 900 km conform ciclului WLTP. Mai mult, odata cu noua FABIA, cinci noi dotari si functii Simply Clever isi sarbatoresc acum premiera.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.