1. Noutati
  2. Premiera noii ŠKODA FABIA MONTE CARLO va avea loc in 15 februarie
08.02.2022
STIRI DE LA SKODA

Premiera noii ŠKODA FABIA MONTE CARLO va avea loc in 15 februarie

ŠKODA FABIA este acum a treia generatie ce poarta insemnele sportive MONTE CARLO.

Fabia Monte Carlo

›   De pe pista de curse, pe sosea: modelele MONTE CARLO au menirea de a evoca succesele repurtate de producatorul auto ceh in motorsport

›   Gama modelelor sportive de lifestyle ŠKODA MONTE CARLO va fi in curand extinsa

›   Acesta este deja al treilea model ŠKODA din gama MONTE CARLO, contribuind astfel la povestea de succes a modelelor compacte FABIA din productia de serie


Mladá Boleslav, 8 februarie 2022 – Noua ŠKODA FABIA MONTE CARLO va fi lansata in 15 februarie. Aceasta este deja a treia versiune din gama actuala a producatorului auto ceh ce poarta emblema MONTE CARLO. Astfel, asemeni modelelor ŠKODA SCALA si KAMIQ, in curand si noua FABIA se va face remarcata in versiunea aceasta sportiva, cu un design deosebit de dinamic, prin care ŠKODA AUTO onoreaza numeroasele succese repurtate de-a lungul timpului de marca ŠKODA la Raliul Monte Carlo. Noul model special ce va fi lansat in curand este a treia generatie FABIA MONTE CARLO.


Monte Carlo: aceasta denumire speciala are rolul de a onora numeroasele succese obtinute de ŠKODA la legendarul raliu al Principatului de Monaco. Abia recent, FABIA Rally2 evo a reusit acolo a patra victorie pentru ŠKODA din ultimii 6 ani, la categoria WRC2 si totodata a 15-a victorie la general in respectiva clasa. Inca din anul 2011, ŠKODA a onorat aceste succese prin modelele sale de lifestyle sportive, in mai multe game compacte din portofoliul ŠKODA. Aceasta traditie este continuata acum de ŠKODA FABIA MONTE CARLO. Fiind lansata in curand, in 15 februarie, noua versiune din varful gamei FABIA se va alatura versiunilor de echipare curente: Active, Ambition si Style.


ADN-ul ŠKODA MONTE CARLO

Automobile nascute pe pista de curse si construite pentru sosea: asa poate fi descris ADN-ul modelelor ŠKODA MONTE CARLO. Sunt toate automobile lifestyle-sport ale diferitelor game de autoturisme compacte din portofoliul ŠKODA, ce poarta denumirea MONTE CARLO, introdusa de producatorul auto ceh in urma cu 86 ani. Atunci, pentru a sarbatori locul doi obtinut de modelul ŠKODA POPULAR la Raliul Monte Carlo din anul 1936 in clasa de pana la 1.500 cm3, compania a lansat in premiera un numar limitat la 70 de exemplare din modelul special ŠKODA POPULAR MONTE CARLO. Prima victorie dubla la Raliul Monte Carlo a fost repurtata apoi in 1977, cu legendara ŠKODA 130 RS, la clasa de pana la 1.300 cm3. In anii 90, FAVORIT si FELICIA au reusit la randul lor victorii duble, inca inainte de inceputul carierei fulminante a modelului ŠKODA FABIA. Aceste locuri pe podium au fost urmate de victoria la clasa a modelului ŠKODA FABIA SUPER 2000, la Raliul Monte Carlo 2013. Succesoarea FABIA R5 (Rally2) a castigat mai apoi in 2017 si 2018 la categoria WRC2 in Monte Carlo. Modelul actualizat ŠKODA FABIA Rally2 evo a reusit din nou acest dublu succes, in anii 2021 si 2022.


ŠKODA FABIA MONTE CARLO este acum a treia generatie ce poarta insemnele sportive MONTE CARLO in cadrul gamei compacte FABIA din productia de serie. ŠKODA a introdus in premiera aceasta varianta pentru modelele sale compacte in 2011, la a doua generatie FABIA. A treia generatie FABIA a preluat apoi in gama modelul special sportiv in anul 2014. 

A patra generatie ŠKODA FABIA este, de asemenea, al treilea model MONTE CARLO din portofoliul actual al producatorului auto ceh, alaturi de ŠKODA SCALA si ŠKODA KAMIQ.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.