STIRI DE LA SKODA
07.11.2019

Schitele de design ne dezvaluie in premiera detalii de la interiorul noii ŠKODA OCTAVIA

Noua generatie a modelului cu cele mai mari vanzari din gama marcii va avea pentru prima data un panou de instrumente nou, dispus pe mai multe niveluri si volan cu design cu doua spite.
Interior Octavia

›  A patra generatie a modelului OCTAVIA are un panou de instrumente nou, dispus pe mai multe niveluri si display central de mari dimensiuni

›  Modelul cu cele mai mari volume de vanzari din gama marcii ofera un volan cu design nou, cu doua spite

›  Premiera mondiala a noii OCTAVIA va avea loc in 11 noiembrie 2019 in Praga

 

Mladá Boleslav, 6 noiembrie 2019 – ŠKODA a publicat doua schite de design ce permit o prima impresie asupra designului interior al noii ŠKODA OCTAVIA. Noua generatie a modelului cu cele mai mari vanzari din gama marcii va avea pentru prima data un panou de instrumente nou, dispus pe mai multe niveluri si volan cu design cu doua spite. Premiera mondiala a generatiei a patra a modelului ŠKODA OCTAVIA va avea loc in 11 noiembrie 2019 in Praga.

 

Schitele publicate in premiera de ŠKODA Design arata panoul de instrumente cu design nou al modelului OCTAVIA de noua generatie. Panoul este completat cu un display central nou, liber pozitionat si se observa un design de ansamblu ce imita forma grilei radiatorului specifice modelelor ŠKODA. Latimea vizuala a panoului de instrumente accentueaza si mai mult senzatia de spatiu vast de care beneficiaza ocupantii cabinei pasagerilor ce, in mod traditional, are oricum dimensiuni extrem de generoase. Mai mult, a patra generatie a celui mai popular model din istoria ŠKODA isi depaseste din nou ca dimensiuni predecesorul.

 

Noul interior mai include volanul cu doua spite si cu butoane si comenzi de tip scroll, ce optimizeaza si mai mult ergonomia utilizarii. La consola centrala eleganta si minimalista, se remarca noul comutator special ce inlocuieste selectorul clasic al transmisiei, ce face uz acum de tehnologia shift-by-wire ce comunica electronic setarile dorite pentru transmisia automata DSG. De asemenea, in premiera pentru OCTAVIA, ŠKODA ofera acum si sistemul de aer conditionat Climatronic cu reglaje pe trei zone.