1. Noutati
  2. Schitele de design publicate de ŠKODA in premiera ofera prime impresii asupra noii ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV
11.01.2022
STIRI DE LA SKODA

Schitele de design publicate de ŠKODA in premiera ofera prime impresii asupra noii ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

Noua ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV va fi prezentata publicului in premiera mondiala digitala in 31 ianuarie 2022 la Praga.

ENYAQ Coupe

›   Linia descendenta arcuita lin a plafonului se incheie cu eleronul taios de la nivelul hayonului

›   Design sport pentru masca frontala

›   Praguri laterale finisate in culoarea caroseriei

›   Premiera mondiala a modelului ENYAQ COUPÉ iV va avea loc in 31 ianuarie 2022 la Praga


Mladá Boleslav, 11 ianuarie 2022 – ŠKODA AUTO ofera un preview inedit al noii sale ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV, publicand cateva schite oficiale de design. Varianta coupé a modelului 100% electric ENYAQ iV are un design si mai emotional si datorita trasaturilor aerodinamice extraordinare, impresioneaza cu o autonomie chiar si mai mare decat versiunea SUV. Din schite se observa linia plafonului, ce coboara in panta lina, arcuita, precum si muchia taioasa a eleronului si pragurile laterale finisate in culoarea caroseriei. Premiera mondiala a modelului ENYAQ COUPÉ iV este programata pentru 31 ianuarie 2022 si va avea loc in Praga, capitala Cehiei.


Noua ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV reprezinta o completare deosebit de emotionala in prima gama 100% electrica a producatorului ceh de automobile. Este vorba de gama ENYAQ, ce este construita pe baza platformei modulare de electrificare (MEB) a Grupului Volkswagen. Pragurile laterale vopsite in culoarea caroseriei și rotile mari confera noii nave amiral cu patru usi a marcii o alura marcata de forta din plin. Linia adaptata a plafonului accentueaza eleganta noului ENYAQ COUPÉ iV. Incepand de la montantul B, plafonul coboara lin spre hayonul cu care se contopeste elegant. Designul posterior este dominat de inscrisul ŠKODA format din majuscule si aplicat sub o muchie taioasa. De netrecut cu vederea sunt si blocurile optice din spate, ce includ in designul lor luminos litera C, specifica tuturor modelelor ŠKODA.


Partea frontala a modelului ENYAQ COUPÉ iV este dominata de distinctiva grila ŠKODA de la radiator, ce are la acest model dimensiuni ample si este flancata de farurile suple, cu design ascutit, ce accentueaza latimea automobilului. In desen poate fi observata si masca sport unica, aplicata pe partea frontala a autoturismului. Noua ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV va fi prezentata publicului in premiera mondiala digitalain 31 ianuarie 2022 la Praga.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.