1. Noutati
  2. Schitele inedite de design publicate de ŠKODA in premiera mondiala ofera prime impresii asupra noii ŠKODA FABIA MONTE CARLO
03.02.2022
STIRI DE LA SKODA

Schitele inedite de design publicate de ŠKODA in premiera mondiala ofera prime impresii asupra noii ŠKODA FABIA MONTE CARLO

Modelele ŠKODA speciale cu design accentuat sportiv poarta emblema MONTE CARLO inca din anul 2011.

Fabia Monte Carlo

›   A patra generatie FABIA continua traditia popularelor variante sport cu design atractiv

›   Exterior sport atrage atentia cu numeroase elemente finisate in negru, precum si cu protectiile MONTE CARLO, cu designul lor unic

›   Design interior sport se face remarcat cu accente rosii si elemente cu aspect de carbon


Mladá Boleslav, februarie 2021 – ŠKODA AUTO a publicat in premiera mai multe schite oficiale de design, ce permit publicului sa isi faca o prima impresie asupra noii FABIA MONTE CARLO. Varianta cu design deosebit de sportiv a compactei a fost introdusa pentru prima data in gama in urma cu 11 ani, pentru a doua generatie a modelului FABIA. Elementele negre specifice gamei MONTE CARLO contureaza linii si mai emotionale pentru a patra generatie FABIA, accentuandu-i proportiile dinamice. Elementele cu aspect de carbon si bandourile decorative rosii de la interior accentueaza caracterul sportiv si in habitaclul automobilului.


Schita ce prezinta exteriorul noii ŠKODA FABIA MONTE CARLO demonstreaza modul in care detaliile specifice ale acestei game speciale accentueaza designul emotional si dinamic al noii FABIA. Rama ce incadreaza grila radiatorului cu designul tipic modelelor ŠKODA este finisata in negru, la fel ca marginea spoilerului frontal al mastii exclusive, la care se face remarcata mai ales priza de aer de dimensiuni ample. Difuzorul din masca sportiva a partii din spate a autoturismului si inscrisul aplicat pe hayon sunt, de asemenea, finisate in negru, asemeni carcaselor oglinzilor exterioare, ramelor geamurilor, evazarilor pragurilor laterale si eleronului din spate. Pe aripi atrag atentia emblemele MONTE CARLO.


La interior predomina negrul. Scaunele sport ajustabile pe inaltime beneficiaza de tetiere integrate, iar pe volanul sport multifunctional cu 3 spite este aplicata emblema MONTE CARLO. Elementele din piele de pe inelul volanului, precum si de pe levierul franei de mana si schimbatorul de viteze sunt decorate cu cusaturi decorative negre. Accente rosii rafinate se fac remarcate atat la tapiterie si decorul orizontal al plansei de bord, cat si pe consola centrala si manerele usilor. Elementele cu aspect de carbon accentueaza cotierele portierelor din fata si din partea de jos a panoului de instrumente.


Modelele ŠKODA speciale cu design accentuat sportiv poarta emblema MONTE CARLO inca din anul 2011. Elementele negre ale caroseriei, interiorul cu design sportiv si dotarea standard extinsa au menirea de a omagia succesele repurtate de marca ŠKODA la legendarul Raliu Monte Carlo. ŠKODA a introdus aceasta varianta de echipare speciala in urma cu 11 ani, la a doua generatie FABIA. Mai tarziu, versiunea MONTE CARLO a fost oferita, de asemenea, pentru generatiile ulterioare ale modelului FABIA si a fost introdusa si in gamele CITIGO, YETI si RAPID SPACEBACK. In prezent, ŠKODA ofera SCALA MONTE CARLO si KAMIQ MONTE CARLO, urmand sa isi extinda in curand portofoliul, adaugand modelul derivat special si pentru a patra generatie FABIA.

Image
Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.