STIRI DE LA SKODA
22.07.2020

ŠKODA va sarbatori premiera noului ENYAQ iV in 01 septembrie la Praga

ŠKODA face un pas amplu inainte in implementarea strategiei sale de electro-mobilitate
ENYAQ iV

› Schita siluetei ce a fost publicata astazi ofera prime impresii asupra noului SUV electric al marcii ŠKODA

› ENYAQ iV este primul model ŠKODA construit pe baza platformei modulare de electrificare (MEB) a Grupului Volkswagen

 

Mladá Boleslav, 22 iulie 2020 – Lansand ENYAQ iV, ŠKODA face un pas amplu inainte in implementarea strategiei sale de electro-mobilitate. SUV-ul acesta electric este primul model ŠKODA din productia de serie bazat pe platforma modulară de electrificare (MEB) a Grupului Volkswagen. Producatorul auto ceh a publicat acum o schita a siluetei automobilului, pentru a oferi prime impresii asupra celui mai important model nou al sau din acest an. ŠKODA ENYAQ iV combina calitatile specifice marcii, precum spatiul generos, designul emotional si proportiile echilibrate, cu experienta condusului incitant si totodata sustenabil.
 

Silueta noii ŠKODA ENYAQ iV ne permite sa ne facem o prima idee asupra proportiilor noii nave-amiral a marcii cehesti. Partea frontala scurta si linia alungita a plafonului creeaza un exterior dinamic si ofera totodata spatiu generos la interior, dupa cum ne-a obisnuit deja marca de la toate modelele sale. Astfel, interiorul noului SUV ofera aproximativ la fel de mult spatiu ca ŠKODA KODIAQ, desi are o lungime mai mica decat ŠKODA OCTAVIA.

 

ENYAQ iV va putea fi comandat cu tractiune spate sau integrala, cu una dintre cele trei optiuni diferite pentru baterie si cu cinci niveluri diferite de putere. ENYAQ iV poate fi incarcat rapid, cu capacitatea maximă de 125 kW. Autonomia SUV-ului electric este de pana la 500 de kilometri conform ciclului WLTP, astfel ca automobilul acesta antrenat 100% cu energia bateriei este companionul ideal pentru mobilitatea cotidiana.

 

Prezentarea noului top-model al marcii ŠKODA va reprezenta momentul culminant al evenimentelor ce omagiaza aniversarea de 125 de ani de la infiintarea companiei. Premiera va fi transmisa in direct din capitala Cehiei, Praga, in 1 septembrie 2020 si poate fi urmarita pe platforma ŠKODA Storyboard si pe diferite alte canale de social media.