STIRI DE LA SKODA
30.03.2021

Noile schite de design ofera prime impresii asupra facelift-ului ŠKODA KODIAQ

Premiera mondiala a facelift-ului ŠKODA KODIAQ va avea loc in 13 aprilie.
KODIAQ

›   SUV-ul ŠKODA de talie mare va beneficia de optimizari tehnice si de detalii de design actualizate

›   Modificari de design in fata si in spate, plus faruri LED cu design nou

›   ŠKODA KODIAQ facelift va fi prezentata in premiera in 13 aprilie

 

Mladá Boleslav, 30 martie 2021 – Fine-tuning pentru un model de succes: cele trei schite de design ofera prime impresii asupra facelift-ului ŠKODA KODIAQ. SUV-ul de talie mare ce este disponibil si in varianta cu 7 locuri a marcat in 2016 startul campaniei SUV de succes a marcii. Dispunand de un look improspatat si de optimizari tehnice, facelift-ul KODIAQ va fi lansat oficial in 13 aprilie.

 

Prima schita de design publicata dezvaluie ca partea frontala a facelift-ului ŠKODA KODIAQ a devenit acum și mai impunatoare: capota motorului are un design nou, grila ŠKODA hexagonala a devenit mai verticala si se evidentiaza cu  lamele duble impresionante. Farurile mai suple decat la modelul predecesor, combinate cu proiectoarele de ceata integrate dedesubt, creeaza o nouă ”fata, cu patru ochi”. O trasatura, de asemenea, noua, ce se evidentiaza in mod special este scutul frontal cu design nou, cu o priza de aer centrala mai lata, incadrata de elemente de decor in forma de L pe fiecare parte si cu o insertie cu aspect de aluminiu.

 

A doua schita este un prim-plan a farurilor remodelate. Acesta prezinta in mod clar cele doua module LED aranjate unul peste celalalt, creand o semnatura luminoasa caracteristica. A treia schită releva ca si blocurile optice din spate cu forma taioasa au devenit mai suple, oglindind designul farurilor din fata. Se mai observa aici si structurile cristaline, specifice marcii si o versiune mai aplatizata a clasicei forme C, pe care o intalnim in blocurile optice spate ale tuturor modelelor ŠKODA.

 

Sosirea modelului KODIAQ in 2016 a marcat startul familiei actuale de SUV-uri ŠKODA, precum si initierea nomenclaturii specifice SUV-urilor ŠKODA: toate denumirile acestora incep cu un K si se termina cu un Q. Fiind disponibil optional si cu 7 locuri, KODIAQ a fost produs deja in peste 600.000 de unitati, pentru peste 60 de tari de pe glob. Premiera mondiala a facelift-ului ŠKODA KODIAQ va avea loc in 13 aprilie.