1. Noutati
  2. Noua ŠKODA FABIA: mai ingenioasa ca niciodata
19.08.2021
STIRI DE LA SKODA

Noua ŠKODA FABIA: mai ingenioasa ca niciodata

ŠKODA ofera anumite dotari Simply Clever in premiera pentru FABIA

FABIA

› Pentru FABIA sunt disponibile acum 43 de dotari si functii Simply Clever - mai multe ca niciodata pana acum

› In premiera pentru intreaga gama ŠKODA sunt disponibile cinci noi solutii ce ajuta utilizatorii sa pastreze ordinea in portbagaj

› 8 idei preluate de la alte modele ŠKODA sunt oferite acum pentru prima data la FABIA, model  compact ce a ajuns acum la a patra generatie
 

Mladá Boleslav, august 2021 - Noua ŠKODA FABIA este mai ingenioasa ca niciodata: a patra generatie a modelului de succes poate fi echipata cu pana la 43 de solutii Simply Clever, in functie de linia de echipare a modelului. Aceste dotari si functii ingenioase si-au castigat deja de mai multi ani o reputatie solida, simplificand viata de zi cu zi a clientilor ŠKODA. Cinci dintre aceste dotari sunt absolut noi in gama ŠKODA, iar opt astfel de noi solutii sunt premiere pentru FABIA, dar sunt oferite deja de alte modele ale marcii. Noile dotari precum suportul detasabil pentru pahare dintre scaunele din fata completeaza gama de dotari clasice, precum racleta pentru gheata cu dispozitiv pentru masurarea adancimii profilului anvelopelor pastrata in clapeta de la rezervorul de combustibil, suportul pentru bilete de parcare la montantul A si umbrela din portiera soferului.

 
 

In functie de linia de echipare, a patra generatie FABIA ofera acum pana la 43 de astfel de dotari ingenioase. Sunt mai multe ca niciodata pana acum. Printre aceste dotari se numara solutii devenite deja clasice, precum racleta pentru gheata cu dispozitiv pentru masurarea adancimii profilului anvelopelor pastrata in clapeta de la rezervorul de combustibil, suportul pentru bilete de parcare de la montantul A si umbrela din portiera soferului.


ŠKODA ofera anumite dotari Simply Clever in premiera pentru FABIA
ŠKODA ofera cinci solutii Simply Clever in premiera pentru FABIA, ca de exemplu compartimentul flexibil de depozitare pentru portbagaj, oferit optional. Fiind atasat de panoul lateral, acesta are un design special, pliabil, pentru economisirea spatiului si poate fi extras cand este nevoie sa fie folosit. Suportul pentru pahare dintre scaunele din fata sporeste flexibilitatea la interior. Noul clip pentru fixarea cardului bancar sau a tichetului de parcare si suportul cu elastic pentru instrumentele de scris din compartimentul de depozitare din consola centrala ajuta la pastrarea ordinii la interior. Pasagerii din spate pot pastra obiectele mai mici in siguranta in cutia din tunelul central, ce este disponibila, de asemenea, ca dotare optionala. Cutia se potriveste perfect intre consola centrala si bancheta, unde se va fixa automat. Pe lista ideilor Simply Clever se afla si parasolarul oferit ca accesoriu pentru plafonul panoramic optional. Cand nu este folosit, acesta poate fi pliat foarte simplu, in cativa pasi, la o treime din marimea sa si poate fi depozitat sub sistemul de acoperire a portbagajului.


Opt dotari noi pentru FABIA, preluate de la alte modele ŠKODA
In total opt solutii Simply Clever din gamele superioare de modele ŠKODA au ajuns acum in premiera si la noua FABIA. Printre acestea se numara si sacul multifunctional ce poate fi agatat sub capacul portbagajului. Acesta asigura spatiul optim pentru pastrarea jachetelor si paltoanelor si poate suporta o sarcina de pana la 3,5 kilograme. Buzunarele usor accesibile pentru smartphone-uri de pe spatarelor din fata va sunt deja cunoscute de la OCTAVIA si ENYAQ iV, iar compartimentele pentru carduri si monede din torpedou vor contribui la randul lor la pastrarea ordinii. Spatarul scaunului pasagerului din fata poate fi rabatat pentru a permite transportul obiectelor mai lungi. Portul USB-C din oglinda retrovizoare interioara este disponibil pentru prima data pentru FABIA ca dotare optionala pentru linia de echipare Style. Acest conector poate fi utilizat de pilda pentru un dashcam, astfel incat firul de alimentare sa nu intre in campul vizual al soferului. Luminile pentru citit din spate pot fi actionate de pe locurile din fata, ceea ce este ideal pentru cei care calatoresc cu copii care sunt prea mici pentru a aprinde/stinge ei luminile. Smartphone-urile pot fi incarcate inductiv, cu dispozitivul optional Phone Box. Optional este oferita si protectia pentru pragul portbagajului, ce poate fi extinsa cand este deschis hayonul. Aceasta previne zgarierea vopselei, iar reflectoarele sale sporesc siguranta cand incarcati bagajele in portbagaj.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.