1. Noutati
  2. ŠKODA dezvaluie primele schite ale interiorului noului sau prototip VISION 7S
19.07.2022
Noutati ŠKODA

ŠKODA dezvaluie primele schite ale interiorului noului sau prototip VISION 7S

Conceptcar-ul electric VISION 7S este primul prototip ŠKODA ce etaleaza noul limbaj de design al marcii

VISION 7S

›   Spatiu pentru pana la sapte persoane si doua moduri diferite pentru configurarea interiorului

›   Comenzi tactile si digitale

›   Limbajul inovator de design se concentreaza pe formele reduse, simplificate si practice, precum si pe utilizarea simpla si confortabila a tehnologiilor digitale, facand totodata uz de materiale sustenabile


Mladá Boleslav, iulie 2022 – ŠKODA AUTO prezinta o noua avanpremiera a limbajului de design viitor al marcii. Prima schita de design a studiului VISION 7S prezinta un automobil spatios, cu o arhitectura flexibila absolut noua a interiorului, oferind suficient spatiu pentru pana la 7 persoane. Interiorul cu design minimalist este creat din materiale sustenabile. Noul limbaj de design este autentic si permite controlul intuitiv al tehnologiilor de ultima ora, precum si un grad foarte ridicat de functionalitate.


Conceptcar-ul electric VISION 7S este primul prototip ŠKODA ce etaleaza noul limbaj de design al marcii. Iar acum a fost publicata prima schita de design ce prezinta interiorul automobilului. Alaturi de materialele sustenabile, interiorul minimalist este caracterizat si prin spatiul generos, cu locuri dispuse pe trei randuri, pentru pana la sapte persoane, la care se adauga si solutiile Simply Clever - semnatura inconfundabila a marcii ŠKODA.


Oliver Stefani, cel ce conduce departamentul ŠKODA Design, explica: ”Noul limbaj de design este minimalist, functional si autentic. Si pe viitor ne vom concentra in continuare si pe valorile traditionale ale modelelor ŠKODA, precum spatiul generos, utilizarea facila si gradul ridicat de functionalitate. Cu noul nostru limbaj de design facem urmatorul pas si punem si mai mult accent pe experienta perceputa de client. Creativitatea extraordinara a designerilor si inginerilor nostri este demonstrata, de pilda, de elementele amovibile de la interior, precum si de noile dezvoltari din gama de solutii Simply Clever, ca de exemplu scaunul pentru copii integrat. Liniile deliberat minimaliste reprezinta totodata o extensie a designului exterior clar si curat.


Solutii de detaliu inovatoare

La interiorul robust al noului conceptcar VISION 7S se face remarcata plansa de bord dispusa orizontal si extinsa pana la portiere, amplificand astfel senzatia de spatiu. Suportul pentru brat asezat in pozitie optima simplifica interactiunea cu ecranul tactil, ce asigura operarea intuitiva, alaturi de butoanele tactile. Butoanele tactile au fost integrate si pe volanul ce are un design nou. Sistemul de iluminare ambientala accentueaza diferite zone de la interior, inclusiv afisajul ce comunica nivelul de incarcare al bateriei. Sistemul asigura, de asemenea, iluminarea corespunzatoare la accesul in autoturism si la coborare. Panourile usilor dispun, la randul lor, de elemente interactive tactile si vizuale. Scaunul pentru copii integrat este pozitionat in consola centrala, care este cel mai sigur loc din automobil. Spatarele scaunelor din fata sunt echipate cu suporturi pentru dispozitive multimedia, pentru pasagerii de pe randurile 2 si 3 de scaune. Tot aici sunt integrate si rucsacuri.


 

Butoane glisante inovatoare pentru modurile de configurare

Interiorul spatios ofera doua configuratii diferite, ce asigura o experienta spatiala inedita si se preteaza optim in doua situatii diferite: la condus si la relaxare. In modul pentru condus, toate comenzile sunt pozitionate in locul ideal, iar ecranul tactil central este aliniat vertical, pentru a afisa informatiile importante pentru condus. Modul pentru relaxare poate fi activat in timp ce este incarcata bateria sau cand utilizatorii opresc pentru a se odihni. Astfel, volanul si panoul de instrumente gliseaza spre fata si primul si al doilea rand de locuri gliseaza spre spate, pentru ca ocupantii sa poata sta si mai relaxat. Aceasta configuratie le ofera pasagerilor spatiu si confort maxime.


ŠKODA AUTO si-a anuntat noul limbaj de design deja din martie, la conferinta sa de presa anuala. Noul limbaj de design are la baza valorile traditionale ale marcii, precum robustetea, functionalitatea si autenticitatea. De asemenea, viitorul limbaj de design al cehilor se distinge prin spatiul generos, materialele rezistente si sustenabile si forma aerodinamica si eficienta.


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.