EVENIMENT
15.12.2021

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV va fi prezentata in premiera mondiala in 31 ianuarie

Primele detalii ale noului SUV 100% electric.
ENYAQ Coupe

›   ŠKODA ofera prime detalii ale noului sau SUV coupé 100% electric

›   ENYAQ COUPÉ iV reuseste cel mai bun coeficient aerodinamic din segmentul auto din care face parte, si anume: cd = 0,234

›   Prezentarea oficiala a noului model va avea loc in 31 ianuarie 2022


Mladá Boleslav, 15 decembrie 2021 – ŠKODA AUTO isi va prezenta noul model ENYAQ COUPÉ iV in 31 ianuarie 2022. Producatorul auto ceh ofera acum in avanpremiera primele detalii ale noului model electric din varful gamei sale, detalii ce ii accentueaza caracteristicile aerodinamice extraordinare. Caci ENYAQ COUPÉ are un coeficient aerodinamic cd de 0,234, adica cel mai redus coeficient din segmentul de automobile din care face parte, fiind astfel un model deosebit de eficient.


La fel ca ENYAQ iV, si ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV este construit pe baza platformei modulare transversale MEB a Grupului Volkswagen. Avand un coeficient aerodinamic cd de 0,234, elegantul coupé conduce segmentul si optimizeaza valoarea deja excelenta cu care se poate mandri si ŠKODA ENYAQ iV, partial si datorita arhitecturii partii frontale. Incepand de la montantul B, plafonul coboara lin spre hayonul cu care se contopeste elegant. Plafonul se incheie cu eleronul incisiv. In teaser-ul video publicat de marca se poate vedea si cum va arata partea frontala de la ENYAQ COUPÉ iV cu Crystal Face ce dispune de 131 de LED-uri pentru a ilumina grila ŠKODA distinctiva de la radiator.


Premiera mondiala a noii ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV va avea loc in 31 ianuarie 2022.