1. Noutati
  2. ŠKODA ENYAQ iV a fost distinsa cu premiul Red Dot pentru design extraordinar
19.04.2021
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA ENYAQ iV a fost distinsa cu premiul Red Dot pentru design extraordinar

Primul SUV electric al marcii a castigat acum al 16-lea premiul Red Dot pentru marca ŠKODA

ENYAQ iV

› Modelul electric ENYAQ iV a impresionat juriul cu limbajul sau de design expresiv, marcat de forta impunatoare

› Luminile optionale Crystal Face de la grila radiatorului creeaza un look unic

› Primul SUV electric al marcii a castigat acum al 16-lea premiul Red Dot pentru marca ŠKODA
 

Mladá Boleslav, aprilie 2021 - ENYAQ iV a facut impresie la prima sa participare la premiile Red Dot, castigand prestigiosul titlul Red Dot acordat pentru design extraordinar. SUV-ul electric a cucerit juriul international de experti, datorita limbajului sau de design expresiv, emanand forta si un caracter emotional. ENYAQ iV duce astfel si mai departe succesul producatorului ceh de automobile in castigarea acestor premii de prestigiu: ŠKODA AUTO a obtinut pana in prezent 16 premii Red Dot.

 

Filozofia de design a modelului ENYAQ iV este exprimata prin proportii echilibrate, linii sculpturale si grila distinctiva a radiatorului. Pentru primul sau SUV electric, producatorul de automobile ceh ofera optional si noile lumini Crystal Face. Acestea sunt compuse din 131 de LED-uril ce ilumineaza grila radiatorului, creand o perspectiva frontala fascinanta. In combinatie cu functia animata Coming Home/Leaving Home, Crystal Face creeaza un efect cu adevarat unic. Luminile de semnalizare cu functia de iluminare cursiva din spatele SUV-ului electric sunt un alt detaliu captivant.

 

Totodata, ENYAQ iV redefineste si standardele pentru interiorul automobilului, impresionand, de asemenea, cu spatiul extrem de generos. Spatiul oferit se ridica la nivelul modelului KODIAQ, in ciuda faptului ca SUV-ul electric este mai scurt chiar decat compacta OCTAVIA. Liniile de echipare traditionale au fost inlocuite cu optiunile Design Selections, ce reflecta in maniera de bun gust mediile contemporane de locuit. Optiunea Loft, de pilda, este inspirata din apartamentele familiilor moderne, iar Lodge se caracterizeaza prin materialele deosebit de sustenabile, pe cand Lounge combina caracterul sofisticat cu exclusivitatea. In ceea ce priveste conectivitatea, SUV-ul ofera un display cu diagonala de 13 inchi si un head-up display ce include si functii de realitate augmentata, precum si functia ce permite manevre de parcare controlate de la distanta din aplicatia MyŠKODA. Oferind o autonomie de peste 520 de kilometri conform ciclului WLTP, ENYAQ iV permite parcurgerea rutelor zilnice uzuale, fara emisii locale.

 

Aproximativ 50 de experti evalueaza produse din circa 60 de tari
Red Dot Awards este recunoscut ca fiind una dintre cele mai renumite competitii de design din lume, fiind dovada si simbolul calitatii excelente a designului de produs Juriul international compus din jurnalisti de specialitate independenti, designeri si cadre universitare de specialitate. Anul acesta, la a 66-a editie Red Dot Awards, expertii au testat, discutat si evaluat aproximativ 7.800 de produse din circa 60 de tari. Ei au acordat o atentie specială criteriilor precum inovatia, calitatea formelor, functionalitatea, durabilitatea si sustenabilitatea ecologica.

 

Castigand acest prestigios premiu, ENYAQ iV duce mai departe istoria de succes repurtata de producatorul ceh de automobile cu aceste premii de prestigiu: ŠKODA AUTO a castigat pana in prezent 16 premii Red Dot. Producatorul auto ceh a primit, de asemenea, premiul Red Dot pentru ”Brands and Communication Design” 2019 la categoria “Brands”, pentru succesul sau in comunicarea marcii.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.