STIRI DE LA SKODA
06.02.2019

ŠKODA KAMIQ: prima privire in interior

Premiera mondiala a noii ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.
KAMIQ

› Conceptul nou pentru interior este preluat si de ŠKODA KAMIQ
› Ecran liber pozitionat in campul vizual imediat al soferului

› Tapiterie eleganta din microfibra si suprafete noi, cu finisaje cristaline

Mladá Boleslav, 6 februarie 2019 - Cu putin timp inaintea premierei mondiale a noii ŠKODA KAMIQ, ce va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, ŠKODA prezinta pentru prima data interiorul noului sau SUV urban. Habitaclul imbina in maniera impresionanta caracteristicile ergonomice si designul emotional, cu spatiul generos, specific tuturor modelelor ŠKODA. KAMIQ este al doilea model al marcii cehesti de traditie care dispune de acest nou concept pentru interior.

Interiorul modelului ŠKODA KAMIQ dispune de noul concept interior prezentat in premiera odată cu studiul VISION RS. „Linia de caracter” ce inconjoara ecranul liber pozitionat in campul vizual imediat al soferului reflecta liniile capotei motorului si este totodata un suport ergonomic pentru mana ce utilizeaza ecranul tactil. ŠKODA ofera inca o dotare digitala de ultimă ora pentru KAMIQ: afisajul optional Virtual Cockpit, care are unul dintre cele mai mari display-uri din segment, de 10,25 inchi. Panoul de instrumente cu design nou continua limbaj de design emotional al exteriorului. Gurile de ventilatie laterale se extind in portiere, amplificand vizual senzatia de spatiu generos de la interiorul masinii.

 

Textura noua a suprafetelor, nuante calde si iluminare ambientala
Panoul de instrumente cu elemente de decor noi si panourile usilor frontale dispun de o suprafata moale, de inalta calitate, cu un finisaj cu granulatie similara structurii cristalului. Aceasta granulatie va fi specifica si in viitor modelelor ŠKODA. Iluminarea ambientala accentueaza atmosfera placuta de la interior si este disponibila in nuantele cupru, rosu sau alb. Culorile adauga accente vizuale la nuantele interiorului, creand contraste interesante fata de cusaturile decorative ale tapiteriei. Materialul din microfibra fina, Suedia, este disponibil ca tapiterie optionala. Pentru mai mult confort, noua ŠKODA KAMIQ ofera functii optionale de incalzire a parbrizului, scaunelor din spate si volanului.

 

Spatiu generos, gratie ampatamentului mare
Construit pe baza matricei modulare transversale (MQB), modelul ŠKODA KAMIQ ofera spatiu generos la interior, conform standardelor ridicate, specifice tuturor modelelor ŠKODA. Avand un ampatament de 2.651 de milimetri, automobilul ofera pasagerilor din spate si la nivelul genunchilor mult spatiu, si anume 73 de milimetri. Portbagajul are volumul de bază de 400 de litri, care pot fi extins la 1.395 de litri, cu spatarele scaunelor spate rabatate.

 

Premiera mondiala a noii ŠKODA KAMIQ va avea loc la Salonul Auto de la Geneva. Salonul se va desfasura intre 5 si 17 martie 2019.