STIRI DE LA SKODA
22.10.2019

ŠKODA prezinta schitele de design ale noii OCTAVIA

Lansata in premiera in urma cu mai bine de 60 de ani, OCTAVIA este un model de volum vandut deja in peste 6,5 milioane de exemplare.
OCTAVIA

› Primele detalii ale celei de-a patra generatii a bestseller-ului
› Noua ŠKODA OCTAVIA prezinta nivelul urmator al limbajului de design al marcii si este mai atractiva si emotionala ca niciodata

Mladá Boleslav, octombrie 2019 – ŠKODA a publicat doua schite de design ce permit o prima impresie asupra designului noii ŠKODA OCTAVIA. Noul limbaj de design al marcii ŠKODA confera modelului cu exterior compact si interior generos un look si mai emotional, la a patra sa generatie.

 

Schitele de design prezinta silueta alungita a modelului OCTAVIA, cu linia plafonului similara modelelor coupe. Sectiunea frontala distinctiva noua, jantele mari si blocurile optice spate cu elemente cristaline se numara printre detaliile deosebit de atractive ale noului design. Bestseller-ul aflat la a patra generatie va continua astfel, fara doar si poate, succesul generatiilor predecesoare. Lansata in premiera in urma cu mai bine de 60 de ani, OCTAVIA este un model de volum vandut deja in peste 6,5 milioane de exemplare.