STIRI DE LA SKODA
05.02.2020

ŠKODA publica primele schite ale noii OCTAVIA RS iV

La 20 de ani de la lansarea primei OCTAVIA RS pe piata, noua ŠKODA OCTAVIA RS iV deschide acum un nou capitol al acestei remarcabile povesti de succes.
OCTAVIA RS iV

› Schitele oficiale de design dezvaluie cum va arata modelul din varful gamei modelului OCTAVIA

› Primul hibrid plug-in ŠKODA RS imbina performantele ridicate cu sustenabilitatea

› Detaliile sport pun si mai bine in valoare limbajul de design dinamic al celui mai bine vandut model ŠKODA

Mladá Boleslav, 5 februarie 2020 – Prezentand schite ale noii ŠKODA OCTAVIA RS iV, ŠKODA ofera detalii in premiera, spre incantarea fanilor gamei ŠKODA RS. Astfel, producatorul ceh de automobile a publicat trei schite oficiale de design, in care este redat modelul din varful gamei generatiei a patra OCTAVIA, ce va fi lansat in premiera mondiala in 3 martie, la Salonul Auto de la Geneva. Detaliile specifice ale gamei RS accentueaza si mai pregnant limbajul de design al modelului ŠKODA ce inregistreaza cele mai mari vanzari si care acum, la cea mai noua generatie, a crescut usor ca dimensiuni comparativ cu predecesorul. De asemenea, OCTAVIA RS iV este primul model ŠKODA RS cu sistem de propulsie hibrid plug-in, astfel ca masina imbina flexibilitatea optima pentru un automobil de familie, cu performantele ridicate la nivel de automobil sport si cu eficienta crescuta.

 

La 20 de ani de la lansarea primei OCTAVIA RS pe piata, noua ŠKODA OCTAVIA RS iV deschide acum un nou capitol al acestei remarcabile povesti de succes. OCTAVIA RS este o varianta foarte populara in gama. Dovada: pe pietele europene principale ale marcii ŠKODA, in Germania, Marea Britanie si Elvetia, fiecare a cincea OCTAVIA livrata la clienti este un model RS. Clientii apreciaza interiorul de dimensiuni generoase, dar si flexibilitatea si performantele sportive. Dispunand de un sistem de propulsie hibrid plug-in cu o putere totala de 180 kW (245 CP), noua OCTAVIA RS iV se evidentiaza prin consumul economic si nivelul redus de emisii de CO₂.

 

Schitele de design dezvaluite arata atat limuzina OCTAVIA RS iV, cat si varianta COMBI. Printre detaliile care se remarca cel mai pregnant se numara grila radiatorului neagra, cu design specific modelelor ŠKODA, precum si masca frontala cu prize de aer mari si detaliile negre distinctive. Jantele mari din aliaj usor, difuzoarele din fata si din spate si eleronul de pe hayonul limuzinei si respectiv de la plafonul versiunii COMBI accentueaza si mai mult alura dinamica a modelului OCTAVIA RS iV.