1. Noutati
  2. ŠKODA Romania dezvaluie rezultatele celui mai inedit studiu de piata: ce muzica prefera romanii in drumurile cu masina?
16.12.2020
STIRI DE LA SKODA

ŠKODA Romania dezvaluie rezultatele celui mai inedit studiu de piata: ce muzica prefera romanii in drumurile cu masina?

Campania online s-a bucurat de un real succes in randul publicului

Octavia Music Challenge

› Comunitatea ŠKODA a votat muzica preferata in drumurile cu masina

› Prezentarea celor 8 alternative a fost facuta pe parcursul a patru saptamani

› Stilul castigator este cel Latino

 

Bucuresti, 16 decembrie 2020 – In 23 noiembrie s-a dat startul votarii celui mai ascultat stil de muzica in drumurile cu masina. Cu patru saptamani inainte, ŠKODA Romania a inceput prezentarea a 8 video-uri diferite, fiecare dintre ele abordand un nou gen muzical aflat in cursa catre vârful topului. La finalul celor aproape 1.700 de voturi s-a desemnat castigatorul: stilul Latino.

 

In luna noiembrie ŠKODA Romania a lansat campania #octaviamusicchallenge. Timp de patru saptamani pe pagina de Facebook a marcii au aparut 8 video-uri, fiecare dintre ele abordand un nou gen muzical. La finalul seriei, iubitorii de muzica au fost invitati sa isi sustină favoritul, votand printr-un comentariu genul muzical pe care îl prefera in drumurile lor. Votantii au fost recompensati cu multe premii ŠKODA, inclusiv ocazia de a testa Noua ŠKODA OCTAVIA.

 

„Stim ca ne place sa ascultam muzica in masina, la volan, atunci cand avem de facut drumuri mai scurte sau mai lungi, indiferent daca suntem singuri sau impreuna cu cei dragi. Dar noi, la ŠKODA, am fost curiosi sa aflam ce fel de muzica asculta romanii cu cea mai mare placere. Asa ca am lansat #octaviamusicchallenge si am aflat. Muzica Latino este în topul preferintelor romanilor, alaturi de rock si muzica electro. La link-ul de mai jos puteti asculta si vizualiza toate genurile muzicale care au intrat in concurs: www.youtube.com/hashtag/octaviamusicchallenge .”, spune Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager ŠKODA Romania.

 

Calatoria muzicala a fost insotita de o calatorie video prin frumusetile Romaniei: toate video-urile au fost filmate in peisaje autohtone romanesti, intr-un test-drive inedit cu Noua ŠKODA OCTAVIA, oferind un contrast fascinant ritmurilor (uneori exotice) aflate in competitie.

 

Ca urmare a diversitatii genurilor muzicale (Electro, Traditionala, R&B, Latino, Rock, muzica pentru copii, muzica clasica, Jazz), campania online s-a bucurat de un real succes in randul publicului. Cu numai 11 postari, campania a atins un reach de peste 250.000 de afisari, iar cele aproape 1.700 de voturi in faza finala a competitiei au contribuit la cele peste 12.000 de reactii totale ale publlicului.

 

Acest proiect confirma inca o data faptul ca muzica si calatoriile cu masina merg intotdeauna impreuna. Si cum nicio competitie nu se poate incheia fara un top final, va prezentam mai jos genurile muzicale preferate ale soferilor romani:

Locul 1: Latino  - youtu.be/Og3-0n_CWUs

Locul 2: Rock

Locul 3: Electro

 

Puteti urmari tot procesul votarii aici: www.facebook.com/SKODA.ro/posts/4157111210971839

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.