STIRI DE LA SKODA
03.12.2018

ŠKODA SCALA: primele imagini de la interior

Premiera mondiala a modelului ŠKODA SCALA va avea loc in 6 decembrie.
SKODA

›   Plansa de bord redesenata reflecta limbajul de design emotional al exteriorului

›   Afisajul Virtual Cockpit si sistemele de infotainment au cele mai mari ecrane din aceasta clasa auto

›   Nu uitati sa treceti in agenda: premiera mondiala a modelului ŠKODA SCALA va avea loc in 6 decembrie la Tel Aviv

 

Mladá Boleslav, decembrie 2018 – Cu o saptamana inaintea premierei mondiale de la Tel Aviv, ŠKODA a publicat primele fotografii din interiorul noii ŠKODA SCALA. Noul concept pentru interioarele modelelor marcii cehesti este inspirat de interiorul prototipului ŠKODA VISION RS. SCALA va fi primul model ŠKODA din productia de serie care va implementa acest design emotional, care imbina optim ergonomia cu caracterul atractiv, in maniera specifica marcii. Printre elementele-cheie se numara display-ul central pozitionat la inaltime mai mare, in campul vizual direct al soferului, precum si panoul de instrumente cu design nou.

Norbert Weber, Directorul pentru Design Interior al ŠKODA AUTO, spune: "Noua ŠKODA SCALA este primul model din productia de serie care aplica noul nostru concept pentru interior, prezentand un limbaj de design actualizat, alaturi de noi culori si materiale. Premiera aceasta marcheaza inceputul unei noi identitatii a marcii ŠKODA, una emotionala si totodata functionala."

Punctul central al conceptului interior al modelului ŠKODA SCALA este ecranul cu dimensiuni de pana la 9,2 inchi. Este cel mai mare ecran din acest segment si este perfect pozitionat pentru a fi in campul vizual al soferului si al pasagerului din fata. Acest ecran central liber pozitionat este incadrat de o linie de design care reflecta contururile capotei motorului. Sub display, linia aceasta ia forma unui suport pentru incheietura mainii, astfel ca operarea sa fie cat mai confortabila.

Optim pozitionate, chiar in fata schimbatorului de viteze, sunt si butoanele sistemului de aer conditionat de pe consola centrala si butoanele sistemului Start-Stop, precum si cele ale functiei de selectare a modului de condus (Driving Mode Select) si Park Assist. Gurile laterale de ventilatie se extind in portiere si amplifica astfel impresia vizuala de largime, accentuand senzatia de spatiu vast.

Bordul si panourile usilor frontale sunt acoperite cu un strat superior din spuma moale, finisat cu o textura granulata specifica. Aceasta simuleaza structura cristalului si vor fi specifice de acum inainte stilului marcii ŠKODA.

Premiera mondiala a modelului ŠKODA SCALA va avea loc in 6 decembrie in Tel Aviv, Israel si va fi transmisa in direct pe pagina web ŠKODA Storyboard, precum si pe mai multe canale de social media ale marcii.