STIRI DE LA SKODA
16.01.2019

Premiera mondiala a noului model crossover: ŠKODA isi mareste familia de SUV-uri

Noul model ŠKODA va fi lansat in martie 2019, la Salonul Auto de la Geneva
Crossover

›   Acest crossver este un model absolut nou si imbina avantajele oferite de SUV-uri cu agilitatea unei compacte.

›   Sistemele de asistenta de ultima ora, la care se adauga si numeroase solutii Simply Clever sunt imbracate intr-un design proaspat

›   Premiera mondiala a noului model ŠKODA va avea loc in martie 2019, la Salonul Auto de la Geneva

 

Mladá Boleslav, 16 ianuarie 2019 – Ofensiva modelelor SUV ale marcii ŠKODA continua in pas alert. Crossover-ul este un nou model SUV al marcii din Republica Ceha, alaturandu-se modelelor de succes KODIAQ si KAROQ. ŠKODA a prezentat o imagine de teasing in care este reprezentata silueta masinii. Sunt primele indicii cu privire la designul viitorului model crossover, care va fi lansat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (5-17 martie). Imaginea ofera prime informatii despre sectiunea frontala a masinii si prezinta noul design distinctiv al farurilor LED, cu lumini de zi in partea de sus si lumini de semnalizare dinamice integrate.

 

Noul model ŠKODA ofera tot ce au mai bun de oferit doua tipuri de modele diferite, imbinand avantajele SUV-urilor, si anume pozitia inalta a scaunelor, vizibilitatea buna, accesul facil in masina si coborarea confortabila, cu avantajele unei compacte: agilitate si manevrabilitate. Astfel, crossover-ul urban ŠKODA este masina ideala pentru oras, dar si pentru mai departe. Fiind bazat pe matricea modulara transversala a Grupului Volkswagen (MQB), acest model ŠKODA oferă noi sisteme de asistenta si numeroase solutii Simply Clever. Acestea reprezinta unul dintre beneficiile specifice tuturor modelelor ŠKODA, alaturi de spatiul generos de la interior.