STIRI DE LA SKODA
28.03.2019

ŠKODA SCALA castiga prestigiosul premiu Red Dot Award

SCALA este a 13-a ŠKODA premiata cu Red Dot Award. In 2006, ŠKODA OCTAVIA COMBI a fost primul model onorat cu acest prestigios premiu.
Scala

› Noua compacta convinge juriul de experti cu designul sau exceptional.

› SCALA este a 13-a ŠKODA care primeste acest premiu de design renumit in intreaga lume.

› Juriul Red Dot Award a evaluat aproximativ 5.500 de proiecte; ceremonia de premiere pentru a 64-a editie a premiilor va avea loc in 1 noiembrie.

 

Mladá Boleslav, martie 2019 – Inca inainte de lansarea sa, ŠKODA SCALA a primit deja primul sau premiu. Un juriu compus din circa 40 de experti internationali a premiat noua compacta cu prestigiosul premiu Red Dot Award 2019, la categoria design de produs. Este deja a 13-a oara cand ŠKODA a fost onorata cu acest premiu atat de ravnit. SCALA este primul model din productia de serie care implementeaza noul limbaj de design ŠKODA menit sa caracterizeze designul viitoarelor modele ale marcii.

 

Cu noile sale forme sculpturale, liniile dinamice si detaliile meticulos concepute, SCALA este primul model ŠKODA din productia de serie care implementeaza noul limbaj de design emotional definit de marca pentru interiorul si exteriorul modelelor sale de automobile. Cu proportiile sale perfecte, suprafetele clar definite, liniile fluide si caracteristicile aerodinamice avansate, noua ŠKODA SCALA are o alura moderna si sportiva. Printre trasaturile distinctive se numara grila verticala a radiatorului, linia dinamica a plafonului si difuzorul sportiv ce completeaza partea din spate a masinii cu alura sportiva. De asemenea, SCALA este primul model din productia de serie a marcii ŠKODA care va purta inscrisul ŠKODA pe centrul hayonului. Modelul este chiar oferit optional cu luneta extinsa cu inscriptie "ŠKODA" aplicata direct pe suprafata vitrata.

 

Red Dot Award se numara printre cele mai prestigioase premii din lume. Compus din experti de pe intreg globul, juriul reuneste designeri independenti, academicieni si jurnalisti specializati. Anul acesta, juriul a analizat 5.500 de produse in baza unor criterii precum inovatie, calitatea designului, functionalitatea, longevitatea si impactul asupra mediului. 2019 este al 64-lea an in care Red Dot Award este prezentat publicului, fiind considerat in industrie un real certificat de confirmare a calitatii designului. Ceremonia de premiere va ave aloc in 1 noiembrie.

 

SCALA este a 13-a ŠKODA premiata cu Red Dot Award. In 2006, ŠKODA OCTAVIA COMBI a fost primul model onorat cu acest prestigios premiu.

 

Modelele ŠKODA premiate cu Red Dot Award:
 

2019 ŠKODA SCALA

2018 ŠKODA KAROQ

2017 ŠKODA KODIAQ şi ŠKODA OCTAVIA III COMBI

2016 ŠKODA SUPERB III

2015 ŠKODA FABIA III

2014 ŠKODA RAPID SPACEBACK

2013 ŠKODA RAPID

2010 ŠKODA SUPERB II si ŠKODA YETI

2008 ŠKODA FABIA II

2007 ŠKODA ROOMSTER

2006 ŠKODA OCTAVIA II COMBI